Termeni si conditii

Inscriere

In PWTO se poate face de catre orice persoana cu varsta de 18 ani.
“Declar pe proprie raspundere ca voi selecta din PWTO doar provocarile care nu imi afecteaza starea de sanatate. Sunt constient/a ca PWTO este un program educational si ca nu vindeca sau trateaza afectiuni.” 
 
Desfasurarea PWTO
Programul Wellness Tricks Online este un program educational care reuseste sa educe in domeniul sanatatii participantii inscrisi. Stilul de viata se schimba treptat si rezultatele sunt vizibile dupa prima saptamana de program.
Premiile
Castigator poate fi orice participant care indeplineste conditiile de participare in program: varsta, respectarea provocarilor si implicarea activa.
Premiile se acorda astfel:
          Premiul saptamanal – se acorda persoanei care a dus corect provocarea la capat.
          Premiul de popularitate – se acorda persoanei care este cea mai activa in mediul online si care a adus cei mai multi participanti in PWTO.
          Premiul cel mare se acorda la finalul celor 5 saptamani!
Anuntarea castigatorilor
Castigatorii sunt anuntati online pe www.iubimsigatim.ro. Livrarea premiilor de face de catre sponsori.
Cum se desfășoară Programul Wellness Tricks?
1.     Te înscrii. Completezi formularul de înscriere și GATA, ești în cursă!
2.     În fiecare săptămână, timp de 5 săptămâni, vei primi o provocare pe care să o duci la bun sfârșit. După înscriere, în fiecare Duminică, seara de la orele 20:00, începe noua provocare!

3.     Duci la bun sfârșit provocările și CÂȘTIGI premiile săptămânale oferite de sponsorii Programului Wellness Tricks. Dacă ai fost unul dintrei cei mai silitori participanți, la terminarea programului, pleci acasă cu MARELE PREMIU!

Succes! Sunt sigura ca vei avea la fel de multe rezultate ca si participantii din sezoanele trecute!

Florentina Gionea si Echipa Iubim Si Gatim!

Leave a Reply